6 thoughts on “Audacity-pikaohje

  1. Hei, mistään en ole löytänyt ohjetta kuinka Audacityssä saa projekti tiedoston poistetua. Vaikka poistaa resurssien hallinnassa kaikki osatiedostot niin nimet jää viimeisimpien projektien luetteloon.

    1. Hei! Poista ensin kaikki projektiin liittyvät tiedostot ja klikkaa sen jälkeen projektin nimeä ”Viimeaikaiset tiedostot”-listalta. Tällöin Audacity (ainakin v.1.2.6) ilmoittaa, että kohdetta ei ole olemassa ja kohde on poistettu historialistasta. Uudemmissa 1.3beta-versioissa on erikseen Tyhjennä-komento viimeaikaisten tiedostojen listassa.

  2. Hei taas, jatkoa edelliseen. Minulla on Audacitystä versio 1.3 Beta unicode, mutta siinä ei ole viimeaikaisten tiedostojen listassa tyhjennä komentoa. ainoastaan nimet ei muuta.

    1. Kokeilepas päivittää Audacity kaikkein uusimpaan betaversioon. Itse kokeilin muistaakseni 1.3.11-versiolla ja siellä tuo tyhjennyskomento oli näkyvillä. Päivityksen voi imuroida tuolta: http://audacity.sourceforge.net/

  3. Hei vaan,

    En onnistu saamaan ääntä wav-tiedostosta toistettaessa Audacityllä tehtyä raitaa. Käyttis Win7. Jäänyt varmaan ruksi väärään raatuun jonnekin, osaatteko neuvoa minne?

Comments are closed.