3 thoughts on “Elisa Viihde-palvelupaketti

 1. Ei ole toiminut kunnolla alusta pitäen ,
  ERITTÄIN huonot ohjeet laitteiden asentamiseksi.
  Jono palveluun soitettaessa on liian pitkä.
  Jukka

 2. Mitähän kohtaa et asennusohjeissa ymmärtänyt? Harvassa palvelussa on yhtä hyvät ohjeet kuin Elisa Viihteessä. Jos noilla ohjeilla asennus ei onnistu, ei voi kun valittaa. Harvinaisen hyvin tuotteistettu paketti.

  Jonottaa tukeen puhelimessa aika ajoin kyllä saa kauankin.

  Elias

 3. Hyvin toimii tuo ohjelmien streami netistä, mutta kaistan jakamisessa eri laitteiden välille tulee ongelmia. Vaikka teoriassa nopeuden pitäisi riittää esim. samanaikaiseen nettipelaamiseen ja tallenteiden katsomiseen tv:stä, käytännössä molemmat pätkivät. Viihde aiheuttaa parhaimmillaan hulvatonta perhedraamaa kun olohuoneessa katsotaan nettiin tallennettuja ohjelmia ja makkarissa laitetaan tietokoneelta torrentit päälle.

Comments are closed.