2 thoughts on “The T.bone Micplug USB-äänikortti

  1. Hei!
    Mainitset jutun lopussa, että markkinoilta löytyy ulkoisia järeämpiä USB-äänikortteja, jotka ovat parempia. Voisitko kertoa jonkin esimerkin tai jonkin testin, mistä näistä saisi tietoa? Tarkoitus olisi liittää kannettavaan kaksi mikkiä USB-portin välityksellä ja mielellään mikkien kaiun säädöillä ( mielellään molemmat säädöt, eli repeat+delay) (karaoke)

    Terveisin: Tuure

  2. Esimerkiksi järeämmistä USB-liitäntäisistä ”äänikorteista” (tai audiointerfaceista, kuten laitteita myös nimitetään) sopivat vaikkapa M-Audio Fast Track Pro, EMU 0404USB, Presonus Audiobox USB tai Lexicon Omega Studio. Muitakin toki löytyy, mutta tuossa nyt ensi alkuun muutama satunnainen maininta. Kaikilla noilla pitäisi onnistua kahden mikin äänen syöttäminen tietokoneelle päin ja kohinankin pitäisi olla paljon, paljon vähäisempää kuin tämän artikkelin Micplugissa. Itse en ole ko. malleja testaillut, mutta netistä löytyy paljon keskustelua ja lisätietoja näistä laitteista.

    Jos kaiunkin haluaa mukaan, niin sitten USB-interfacen ja digitaalisen kaikuefektin sisältävä pikkumikseri saattaisi olla sopivampi ratkaisu. Nettitietojen perusteella veikkaisin, että vaikkapa Behringerin X1204USB-mikseri saattaisi sopia tarkoitukseen (http://www.behringer.com/EN/Products/X1204USB.aspx).

Comments are closed.