2 thoughts on “Audio Pro Radio One R-20BT -pöytäradio

  1. Kuulokekäytössä tämmösellä ei paljoa tee jos radio on pelkkä mono?

  2. Radio One -laitteen kuulokeliitäntä on stereomallinen, joten on hyvinkin mahdollista että kuulokeliitännästä saa myös radiovirittimen äänen ulos stereona, vaikkei itse laitteessa onkin monokaiutin. Tällaisia ratkaisuja olen nähnyt aiemmin useissakin radiomalleissa, joten saattaisipa olla tässäkin.

    Valitettavasti minulla ei ole enää testilaitetta käsillä, joten en pysty varmistamaan näitä oletuksia, mutta yllä olevasta maahantuojalinkistä löydät Audio Pron yhteystiedot ja sitä kautta homma todennäköisesti selviää.

    Ja lisättäköön vielä loppukevennykseksi vanha viisaus radioalalta: häiriötön monoääni on parempi kuin kohiseva stereo! 🙂

Comments are closed.