4 thoughts on “Canon EOS 550D -järjestelmäkamera

  1. Kun olen ensimmästä kertaa järjestelmäkameraa käyttämässä, niin voisiko joku kertoa, mitä eroavasuuksi on 500D:llä ja 550D:llä.

  2. Emmalle tiedoksi, että molemmat ovat todella hyviä kameroita. Itselläni on molemmat rungot, ja pidän ehkä enemmän 550D. Hinta laatu suhde on todellakin kohdallaan, ja kameralla saa mahtavia kuvia ja hyvälaatuista videota (full HD ja teräväpiirto). 500D on myös hyvä peruskamera. Sillä kuvanlaatu on hyvä, mutta 550D on jokseenkin parempi. Sanottaeksi vielä että 550Dssä on 18 megapikseliä, ja 500D vain 15, mutta eihän se kuvan laatuun paljoa vaikuta, paitsi jos kuvia aijotaan suurentaa. Ja myös käytössä oleva objektiivi vaikuttaa kuvaan. Mene canonin sivulle tai osta kirja ”parempia kuvia EOS järjestelmäkameralla” jos tarvitset lisää informaatiota. + Jos haluat oppia lisää kameroiden eroavaisuuksista tai muutenkin vaan kuvauksesta kirja on mahtava opas.

  3. Aion hyödyntää vanhat Zeiss 35mm ja 85 mm f1.4 objektiivit hankkimalla soviterenkaat. Auttaako 550D manuaalitarkentajaa?Onko tarkennuksessa isoja eroja kameroiden välillä?

Comments are closed.