Sonera Music Player haastaa Spotifyn

Sonera lanseeraa 1.6. uuden musiikkipalvelun nimellä Sonera Music Player. Palvelu tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden kuunnella musiikkia netin kautta rajoituksettomasti kiinteällä kuukausimaksulla. Music Player muistuttaa suuren suosion jo saavuttanutta Spotifyä, mutta joitakin eroavaisuuksiakin palveluiden ominaisuuslistoissa toki on. Spotify rajoittaa musiikin kuuntelun tietokoneen äärelle ja nettiyhteys täytyy olla koko musiikin kuuntelun ajan auki, mutta Sonera Music Playerilla voi soitella biisejä myös yhteensopivilla kännykkämalleilla, ja musiikkia kuunneltaessa verkkoyhteyden ei tarvitse olla auki, mikäli kappale on jo latautunut koneelle tai puhelimeen.

Digikohina.fi -blogissa kerrotaan ensituntumia uudesta palvelusta. Myös Tekniikkaparkki palaa pian asiaan Sonera Music Playerin testikäytön merkeissä.