Elisa Viihde saapuu Jyväskylään

Elisa Viihde DigiboksiElisan keväällä lanseerattu palvelupaketti Elisa Viihde laajenee 6.10. alkaen Jyväskylän seudulle. Perustaltaan palvelu muistuttaa aiemmin myynnissä ollutta Saunalahden Saunavisio-palvelua, mutta uudistuksiakin on tehty – ehkä kuluttajan kannalta merkittävin muutos on mahdollisuus katsella myös maksu-tv-kanavia. Palvelupakettiin sisältyy nopea, parhaimmillaan 24M laajakaistayhteys sekä IPTV-digiboksi, jolla voi katsella suoria lähetyksiä sekä 5000 gigatavun verkkolevyllä säilytettäviä tallenteita. Boksin avulla pääsee myös halutessaan vuokraamaan elokuvia noin 3-5 euron hintaan sekä katselemaan kotiverkossa tai muistitikulla olevia mediatiedostoja.

Myöhemmin Tekniikkaparkki testaa Elisa Viihteen perusteellisesti, mutta sitä odotellessa voit katsoa videon Jyväskylän lanseeraustilaisuudesta, jossa haastattelussa on viihtymiseen liittyvistä palveluista vastaava Jouni Oksanen Elisalta: