Tervetuloa Tekniikkaparkkiin!

Tästä se alkaa ja tässä se on – uusi tietopaketti, joka kokoaa yhteen paikkaan kasapäin mielenkiintoisia tekniikan uutuuksia! Tekniikkaparkki.fi on avannut porttinsa kaikelle kansalle, niin radionkuuntelijoille kuin Internetin aallonharjalla kiitävillekin!

Tekniikkaparkki.fi on Järviradion taajuuksilla joka perjantai kello 17:15 kuultava tekniikan ajankohtaisohjelma, joka näkyy heti alusta alkaen näyttävästi myös netissä. Aihepiirin huomioiden nettiaktiivisuus onkin meille itsestäänselvä ratkaisu – nettipalvelussa voimme kertoa aiheistamme sanojen lisäksi myös kuvin ja videoin, ja uutta materiaalia voimme tarjoilla myös radiolähetysten välisenä aikana.

Toimituksessa tekniikkajuttuja työstää kaksi Järviradion tuttua radioääntä: Teijo vastaa sivuston ylläpidosta, “suurien linjojen vetämisestä” ja tietysti myös juttujen kirjoittamisesta. Joonas puolestaan näppäilee enimmäkseen konsolipeleihin liittyviä juttuja. Peliboxi-osiosta löytyykin jo kymmeniä peliarvosteluita, sillä olemme tuoneet tälle sivulle nähtäväksi myös aiemmin Jukeboxi-lähetyksessä julkaistuja peliarvosteluita. Sivuston muilla osastoilla on vielä hiljaisempaa, mutta niinhän tuota sanotaan, että hiljaa hyvä tulee – ryhdymme siis kokoamaan teille hyviä juttuja ja tämä mielenkiintoisen haastava työ alkaa juuri nyt!

Pelit, matkapuhelimet, hifi, viihde-elektroniikka… Siinä muutamia aiheita, joihin tulemme paneutumaan lähiviikkoina. Joka viikko jotain uutta. Mutta mitä sinä haluaisit näillä sivuilla nähdä? Kerro meille mielipiteesi, sähköpostiosoitteet löytyvät Info ja yhteystiedot -sivulta. Myös kommentit ovat erittäin tervetulleita, ja niitä varten jokaisen jutun lopussa on myös kommenttikenttä.

Pysähdy siis Tekniikkaparkkiin ja muista poiketa täällä jatkossakin!