6 thoughts on “Nokia X6 -matkapuhelin

 1. Oma Nokia X6 on ollut surkea laite, se ei ole toiminut lainkaan niin kuin olisi pitänyt. Musiikki latautuu tietokoneelle, mutta ei enää puhelimeen. puhelimeen voi ladata ainoastaan omia cd- levyjä ja sehän ei ole X6-mallin tarkoitus. Musiikkia voi kyllä ladata suoraan puhelimeen, mutta silloinkin puhelin ilmoittaa välillä, että ”tämä ei ole COMES WITH MUSIC mobiililaite” tai vaihtoehtoisesti voi tulla ilmoitus, että ”java script ei ole käytössä”

  Älkää hyvät ihmiset ostako näitä Nokian keskeneräisiä tuotteita! Omani on ollut kaksi kertaa huollossa Helsingissä Mobile Spa liikkeessä Mikonkadulla ja taas nokialainen pitäisi viedä huoltoon, puhelimella on ikää vajaa puoli vuotta!

  Tulee oikein ikävä vanhaa Motorola RAZR -mallia, joka oli toimiva puhelin.

 2. Mulla kans ongelmia 3 päivää luurin saatuani heinäkuussa oli se verkkareiden (puuvillaisten) taskussa ja kappas näyttö halki. Mitään jälkeä osumasta terävää tai kovaan esineeseen siinä ei ollut. Pika-asennus 145€ ja tatti otsassa. Viimeinen Nokialaiseni sen vaan totesin.
  Muita vikoja, kun yritän soittaa loki/osoitekirja voi sen joutua tekemään 3 kertaa… Että näin.

 3. Viime joulukuun lopulta ollut käytössä ja toiminut moitteetta! Musiikkiakin saa koneelle sekä luuriin, kun ensimmäisellä rekisteröinti kerralla oli luuri kiinni koneessa niinkuin OHJEESSA mainittiin… Verkkareihin vois taas sopia paremmin joku Samsungin kuorma-auton kestävä malli kuin X6…

 4. Bada-pohjaisesta Wavesta minulla itselläni ei lyhyitä kokeiluja lukuunottamatta ole kokemuksia, joten nyt muut Tekniikkaparkin lukijat voisivat tähän ottaa kantaa. Sen vain voin sanoa, että Waven näyttö on kyllä erittäin laadukkaan oloinen, mutta Bada-alustan ohjelmistotarjonta on minulle kysymysmerkki – saako Samsung innostettua ohjelmistotalot vielä yhden uuden mobiilialustan taakse?

 5. Muotoilu ihan ankee jos vertaan vanhaan 5800 oli siinä järkevät pyöristetyt kulmat. Tää palikka kun vaatii ton kumisuojan jotta se ei lohkeile kulmista. Lelu oli nyt iphone alla ja x6 seinässä palasina.

Comments are closed.