91 thoughts on “ZTE Blade -matkapuhelin

 1. Voiko tähän päivittää uutta Android 2.2 vai jääkö puhelin aina 2.1 version tasolle?

 2. Nettitietojen perusteella voi päivittää 2.2, mutta Adobe flash ei ainakaan toistaiseksi tue Bladen prossua.

  1. Tällä alalla hinnat elävät koko ajan, joten olen järkeillyt asian niin, että jos tähän laitan tarkan summan, niin muutaman viikon päästä se saattaa olla jo vanhaa tietoa. Tämän hetken hintaesimerkkejä voi kurkata vaikkapa näistä linkeistä:
   http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin.php?id=482&type=handsetmodel
   http://www.tele.fi/liittymat+ja+puhelimet/puhelimet/zte+blade
   https://kauppa.sonera.fi/yksityisille/puhelin_ja_liittyma/puhelin.aspx?PhoneKey=L399
   (näköjään Tele.fi ja Sonera.fi-sivuilla mainitaan kameran olevan 3.2Mpix, joten kyseessä taitaa olla hienoisesti eri versio kuin tämä testattu 5Mpix-yksilö)

 3. Mites, onko puhelimeen saatavilla minkäänlaisia/-värisiä kuoria?

 4. onko tuossa puhelimessa mp3- soitinta? ja muistikortin paikkaa??

 5. tgi: Näytön suojakalvoista olen kuullut puhetta, mutta kuorista en ole tietoinen. Voisi toisaalta kuvitella, että ennemmin tai myöhemmin niitäkin ilmestyisi markkinoille.

  ghj: Molemmat löytyy. MP3-soitin on vakiona ja halutessaan oletusohjelman tilalle voi ladata Android marketista toisenlaisiakin soitto-ohjelmia, vaikkapa Winampin… 🙂 Muistikorttipaikka on MicroSD-mallia, ja teknisten tietojen mukaan laite tukee kortteja 32 gigaan asti.

 6. Onko tähän mahdollista saada mitään kynää vai pitääkö sormella ihan säätää.

 7. tuleeko pakettiin yleensä mukaan kuulokkeet, usb-kaapeli, ja muuta tuollaista?

 8. näyttö ottaa kosketuksen vähä turhan helposti, näppäimet auki ja pitää puhelinta kädessä ja kohta kattoo ni ihan mihin sattuu menny puhelin ku vahingossa hipassu näyttöä

 9. Moi! Katsokaa youtubesta vastaukset kysymyksiinne. Löytyy paketin sisältö, sekä demot käyttöliittymän toimivuudesta.

  Pakettiin kuuluu kuulokkeet, laturit ja 2gt kortti. ei kynää.

  Itse vakuutuin kaikesta hintaansa nähden ja tilasin penskoilleni (3kpl) ko. puhelimet saunalahdelta. Hinta 117,60€ ! + 0,66€/kk 12 kk ajan. Ei paha! Ei ole edes kytkypuhelin eli aion laittaa dna:n vanhat simit (ex-sopparit vielä voimassa) sisään joten numerokin säilyy. Datapakettia en ottanut koska en aio saunalahden liittymiä siis käyttääkään, kakarani menkööt nettiin wlanin avulla. Toivottavasti on yhtä hyvä kun testit antaa ymmärtää!

 10. kahta tietoa 3megapit ja 5megapit jopa 3megapit cameroita kyseisessä ztebladessa usko nyt et mikä olis hyvä

 11. Omassa ZTE Blade:ssa on 3.2 MP kamera.. miksköhän blogin pitäjällä on 5MP?

  1. Kuten aiemmassa kommentissa totesin, markkinoilla on ilmeisesti kahta eri versiota Bladesta. Testattu yksilö on Saunalahden myymä versio, ja kuten kuvasta näkyy, tämän laitteen takakannessa on maininta 5 megapikselin kamerasta.

 12. Elisashopitista hain suoraa hyllystä. 3.2MP versio lätkähti käteen, pitääkö tässä nyt mennä kauppaan valittamaan, että myitte väärän version?

 13. eip. elisa myy 3.2mp 100Mt muistilla ja saunalahti 5mp 512Mt muistilla

 14. hahhah, voi teitä jotka ostitte suoraan elisalta, ois kandenu mielummi sieltä saunalahelta, ite ajattelin ton puhelimen hommata vasta joulun jälkeen, varmaan halvempi sen jälkeen, ja enpä mä nyt jouluna haluakkaan leikkiä millään uudella lelulla kun muutakin tekemistä

 15. juu puhelin tuli vihdoinkin mutta kovasti ulkomaan kielellä kaikki toiminnat kovin on järjestelmä erinlainen kuin perus nokiassa saako jostain vaidettua suomenkielelle niiku esim merk allakan t mömkkäri

 16. täytyy ottaa ohjekirja kauniisti käteen jos aikoo elimen kanssa toimia

 17. Tilasin juuri Saunalahdelta ZTE bladen+norppa liittymän 6,90€/kk/24kk. Eivät luvanneet enää toimitusta tälle vuodelle on kuulemma kysyntä ylittänyt odotukset – no joutaapi tuota odottelemaan.

  PÖRÖ

 18. ”eip. elisa myy 3.2mp 100Mt muistilla ja saunalahti 5mp 512Mt muistilla”

  TÖÖT! Wrong.

  Sonera myy 3mp kameralla ja Elisa 5mp kameralla.
  Selvennetäänpä vielä, elisa shopit = saunalahti = elisa =shopit = saunalahti

  Jos meiltä saat 3.2mp kameran, vie takasin. Me myymme vain ja ainoastaan 5mp kameralla olevia Bladeja. Tietenkin on aina vaihtoehto että ZTE on lätkinyt väärään pakettiin luureja. Rekkula aka reklamaatio. =)

 19. Sain Soneran kioskista laitteen heti. Hinta 4 €/kk 24 kk. Jouduin ottamaan myös liittymän 1,99 €/kk. Sim kortti ei ole lukittu, joten pystyn käyttämään vanhaa liittymääni.
  Tässä mallissa 3,2 megan kamera. Kävin kysymässä jälkikäteen Soneralta ja he näyttivät prosyyria jossa he mainostivat 3,2 megan laitetta joten tähän on tyytyminen.

  Laite vaikuttaa ensivaikutelman perusteella yllättävän laadukkaalta, etenkin näyttö. Akku tuntui kuluvan aika nopeasti, mutta latasin marketista ”advanced task killer” sovelluksen joka lopettaa käynnissä olevia prosesseja tasaisin väliajoin ja niin että akku näyttäisi nyt kestävän pidempään.

  Gmail postilaatikko toimii mainiosti laitteen kanssa yhteen. Koneelle tulee aina muistutus kun uusi viesti on saapunut.

  GPS on todella nopea. Paikantaa melkein heti kun käynnistää Google mapsin. Näyttäisi myös olevan beta versio googlen navigaattorissa asennettuna. En ole vielä sitä ehtinyt ulkona testaamaan kun on niin pirun kylmä 🙂

  Onnistuin myös asentamaan elisan matkapuhelinasetukset käsin ja sain 3g yhteyden nettiin toimimaan. Myös wlan toimii moitteetta. Ainut vika on , että vaihto 3g verkosta wlan verkkoon ei toimi automaattisesti. No, ehkä marketista löytyy sopiva sovellus tähän.

  Aika mielenkiintoinen laite. Nyt joulunaikana ei käy aika pitkäksi, kun etsii laitteeseen ”huippusovelluksia”:-)

 20. ”. Akku tuntui kuluvan aika nopeasti, mutta latasin marketista “advanced task killer” sovelluksen joka lopettaa ..”

  Kiitos vihjeestäsi; nyt toimii tämä mainio monitoimikone pitempään!

  Hyvää Joulua vaan kaikille !

 21. Hommattiin tuossa jouluksi tenaville ZTE-blade puhelimet

  Aamulla latasin toiseen puhelimeen Marketista muutaman sovelluksen
  Seuraavaksi otin toisen puhelimen työn alle… Marketti näytti hieman erilaiselta ja lataaminen ei enään onnistunutkaan!!!!

  Nyt ei enään toisenkaan onnistu lataukset…
  Mitä ihmettä???

 22. Markettihan tosiaan päivittyi äskettäin uudenlaiseksi, näin tapahtui myös oman Android-luurini kanssa. Ei tuo kuitenkaan ole toimintaa haitannut ja kaikki pelaa normaalisti. Tämä on nyt ihan puhdasta arvailua, mutta oletko tehnyt molemmille puhelimille omat google-tunnukset vai käytätkö samoja? Voisikohan noista google-tunnareista aiheutua jotain latausjumituksia…?

 23. @27:

  Mitä ihmettä ”tenavat” tekevät android-luurilla?

 24. jokohan niitä eri värisii kuorei saa

 25. mä oon ”tenava” ja sanoin iskälle et osta mulle bleidi jouluks ja sanoin myös et ne varmaa ostetaa aika äkkii loppuu ja faija vaa vakuutti et ”ei ne mihinkää lopu” vaan kylläpä loppu ja ny venaillaa kuukauden loppuu : (

 26. Olis kiva nähdä, mitä hemmot oikeesti tekee näillä vekottimilla!

 27. mulla on ZTE BLADE joka toimii hyvin. mutt ku mä yritän Iataa koneelta musaa ei onnistu, mikä on syy?

 28. saan huomen ton zte bladen ja on sitä ainaki kehuttu paljon mut aika pieni normaali muisti on

 29. onko teillä ollut vikaa akun kanssa? tuntuu ettei kestä kuin hetken ja tyhjänä… muuten kyllä pelittää mainiosti.

 30. to thesorsa: iskä ei kehdannut sanoa suoraan ”tenavalle”, että mene töihin ja ansaitse oma puhelimesi 😀

 31. Itse tilasin ZTE Bladen Saunalahden liittymällä jo joulukuun alussa. ei ole vieläkään tullut. Ilmoittivat, että tammikuun loppuun mennessä toimittavat. Laitetoimittajalla on kuuulemma toimitusvaikeuksia.

  Säikähdin vähän noita ZTE Bladen kameraan liittyviä haukkuja. Kuvat ovat kuulemma huonolaatuisia. jos verrataan Nokian 2760:een, niin kummassa on parempi kameran kuvanlaatu? Itse olen ollut kyllä tyytyväinen kyseiseen Nokian malliin.

 32. Miten vähän aikaa teillä se akku kesti, kenellä se kului yllättävän nopeasti? Kun mun akku ei tunnu kestävän päivääkään. Yöllä ku lataa, ni seuraavana iltana onki ihan tyhjä. Olen ladannut sen Advance task killerin ja odottelen, jos se vaikka auttaisi. Mietin vaan, että pitäisikö jo palauttaa akku vai onko se ihan normaalia, että kuluu vajaassa päivässä loppuun..

 33. Ei niitä task killereitä kannata käyttää. Yleensä niistä on enemmän harmia kuin hyötyä. Tsekkaa vaikkapa: http://geekfor.me/faq/you-shouldnt-be-using-a-task-killer-with-android/

  Jos haluaa akkua säästää, suosittelen välttämään kaikennäkösiä widgettejä ja live taustakuvia, vähentämään työpöytien määrän yhteen (en tiedä pystyykö tätä muuttamaan androidin omassa launcherissa. Itselläni on käytössä launcher pro), asentamaan APNdroidin ja pakottamaan sillä kännykkä 2g verkkoon ja data päälle vain tarvittaessa (tai jos haluaa, että esim emailit haetaan automaagisti, ilman turhia kikkailuja, suosittelen asentamaan batteryfu:n ja conffaamaan ne ajatuksella. Tosin kaikki autosyncit kannattaa ottaa pois päältä, jos haluaa virtaa säästää)

  Erilaisilta foorumeilta löytynee informaatiota androidin virittelystä.

 34. mullaki kuluu akku nopeesti mutt minkä takia mun kännykkä ilmottaa ku lataan android marketist jottai et muisti on täynnä vaiks mul on 8 kortti

 35. Tuo muistin loppuminen saattaa johtua siitä, että olet lataillut laitteen sisäisen muistin täyteen. Android 2.1-versio ei tue sovellusten tallentamista muistikortille, joten softaa kannattaa asennella harkiten. Toivotaan, että 2.2-päivitys on pian tulossa…

 36. Milloin tuo 2.2päivitys mahtaa tulla ja korjaako se tuon ongelman ettei sovelluksia voi tallentaa sd kortlle ja mistä päivityksen voi asentaa kun tulee…?

 37. onko kaikille androidille sama android market?

 38. En saa nettiyhteyttä, vaikka kaikki asetukset ovat kohdallaan. Minulla on Saunalahden soppari, liittymä mukaanlukien, mutta käytän Soneran Simmiä. Kävin muutama päivä sitten Soneran kaupassa ja myyjä katsoi kaikki antamani asetukset OK!
  Olisiko neuvoja?
  PRRRRRRRRRR

 39. Moro! Olisiko kenelläkään alkuperäistä ZTE-Blade sd-kortin varmuuskopiota olemassa (Soneran versio)??
  Olisi tarvetta kyseiselle kopiolle.. onnistuin tuhoamaan omani.

 40. Kun takakannen ottaa irti, kameran kuvanlaatu paranee paljon.

 41. Oliskohan kenelläkään tietoa miten kameran äänet saisi pois? Kuuluu nimittäin vaikka olisi kuuokkeet tai äänettömällä…

 42. prrrrrrrrrr says:
  12/01/2011 at 14:56

  Mulla on sama juttu edellä mainitulla kirjoittajalla. Saunalahden sopparin tehnyt kaveri antoi luurin mulle testille. Mulla on telefinlandin simmi. Ei toimi netti.

  En kyllä ole yhtään varma mistään asetuksista ku vasta eilisiltana aloin tämän kanssa värkkäämään.

 43. Ite sain puhelimen tossa 10.päivä ko faija tilas sen hieman ennen jouluaattoa,hyvin toimii! kamerasta sen verran että iha OK kuvia tulee jos on sääjöt kohillaan(automaattisella kaikki mitkä saa niin on hyvä, jos ei jaksa alkaa aina säätämään tilanteenmukaan), salamaa ei ole mutta muuten kuvanlaatu on mielestäni paljon parempi mitä esim. nokia n97minissä. värit näkyy todella hyvin. pitkä miinus videoinnille… pätkii todella paljon jos kameraa siirtää vähänkin kovempaa kuvattaessa. koittakkee saaha selvää:D

 44. Hei miksi itkeä kun puhelin on kuitenkin kuvuksen mukainen.
  Mä tilasin omani jouluaattona ja sain 12/4.Oon ihan tyytyväinen
  varsinkin kun työkaverin htc ei pysty sen kummenpaan ja maksaa puolet enemmän.
  itsellä aiemmin ja vieläkin nokia mini95 ja toi zte on samanveroinen ellei pareempi. Lisäks nautin n opeasta nettiyhdeydestä sopivaan hintaan.

  T: Ei huono

 45. Nyt tarvittais apua kun pitää löytää HYVÄ Suomi-Englanti sanakirja ZTE-Bladen.
  Toinen hyvä sanakirja minkä tarvitsen on myös Suomi-Thai.
  Pyhelimen marketista koitettiin etsiä mutta ei kovin montaa ollut.
  Jos joku osais suositella hyvää mikä soveltuis ulkomaan reissuilla käytännön sanoihin.
  Jos tilaa marketin ulkopuolelta niin käytetäänkö siinä piuhaa vai miten ne tilatut tulevat puhelimeen.
  Asialla on siinä mielessä kiire kun matka lähestyy pika pika vauhtia

 46. Nyt tarvittais apua kun pitää löytää HYVÄ Suomi-Englanti sanakirja ZTE-Bladen.
  Toinen hyvä sanakirja minkä tarvitsen on myös Suomi-Thai.
  Pyhelimen marketista koitettiin etsiä mutta ei kovin montaa ollut.
  Jos joku osais suositella hyvää mikä soveltuis ulkomaan reissuilla käytännön sanoihin.
  Jos tilaa marketin ulkopuolelta niin käytetäänkö siinä piuhaa vai miten ne tilatut tulevat puhelimeen.
  Asialla on siinä mielessä kiire kun matka lähestyy pika pika vauhtia

  PS. lisätään vielä että hakusessa on sellaiset sanakirjat jotka eivät tarvitse nettiyhteyttä toimiakseen!!

 47. Että mitenkäs tuo toimii yhdessä facebookin kanssa ja kuinka facebookin pelit kuten mafia wars sun muut toimivat kun kyseistä tietoa ei tämä tyttö ole mistään saanut vaikka kuinka on hakenut!

  1. Bladella pystyy kyllä naamakirjailemaan Facebook-sovelluksen kautta. Kaikki perustoiminnot tuosta softasta kyllä löytyy (tilapäivitykset, kuvat, chat, jne), mutta en ole FB-peleihin siellä törmännyt.

 48. elisa myy 3.2mp 100Mt muistilla ja saunalahti 5mp 512Mt muistilla. Tarkoitaako tuo ram-muistia vai kovalevymuistia?? tietääkö kukaan

 49. Siis ihan hyvä känny.
  Task killeristä on apua ainakin pelejä pelatessa. (sulkee kaiken ennen kun alkaa pelaamaan) Sillä suurin osa peleistä bugaa ja paljon (hyvä esimerkki on angry birds). Ite oon jo automaattisesti alkanut sulkemaan kaiken kun ei enään käytä.

  Kamera on se 5megaa(saunalahti) ja tarpeeks mul. Videoita en kyllä ees harkitse ottavani.

  Näyttö hyvä ja muutenkin hyvä perus kännyks.

 50. Löytyykö android marketista joku sovellus siihen että ladatut sovellukset voisi tallentaa sd kortille??

  1. Tällä hetkellä Bladessa ei voi tallentaa sovelluksia SD-kortille, mutta mikäli laitteeseen julkaistaan myöhemmin Android 2.2-versio, kortille tallentamisen pitäisi mahdollistua.

 51. Selvä se, entä onko bladeen mahdollista tehdä ”pieniä päivityksiä” kuten nokian puhelimissa vai meneekö päivitykset 2.1 , 2.2 , 2.3?

 52. 2.1 , 2.2 , 2.3 on kohtuu pieniä päivityksiä. Mutta puhelin myös päivittää automaattisesti uusia versioita jo asennetuista ohjelmista. Tai viimeistään marketista hakemalla löytää uuden version karttaohjelmasta, tms.

  Lisäksihän androidia pystyy helposti muokkaamaan esim asentamalla uuden kotinäytön/ohjelmavalikon.

 53. Elisa myy saunalahden känykköjä eli elisalla on myös 5mp kamera.

 54. Elisa myy saunalahden kännyköitä eli elisalla on myös 5mp kamera.

 55. eli siis zte bladessa ei pysty tallentamaan esim ladattua peliä muistikortille ? vai tarviiko siinä ollenkaan onko muistia siinä riittävän paljon jos latailee paljon pelejä?

 56. Uitin Bladeni kaljassa ja puhelimesta tuli tosi outo (ei tykkää ilmeisesti olla kaljapäissään). Ajattelin korjauttaa puhelimen, mutta:
  ZTE Blade huolto on tosi outo: he eivät pysty korjaamaan puhelinta, koska heillä ei ole hinnastoa!

 57. ihan hyvä puhelin, välillä vaa meinaa pätkiä ihan kunnolla, alkuunsa se teki hienon vaikutuksen, mutta nyt ajan kulussa se on alkanut näyttämään virheitä, no ihan pidetäävä phone! suosittelen, halpakin.

 58. Hei!

  Miten saisi ZTE-Blade puhelimeen yksinkertaisen vai puhelimessa
  olevan kalenterin, puhelimessa oleva kalenteri on niin tyhmän vaikeeksi
  suuniteltu meikäläisen käyttöön jolla on muutama tapahtuma viikossa
  kalenteriin laitettavaa! ja puhelimessa oleva muistiokin ei ole mistään kotoisin jos sitä ei voi muokata jos sitä käyttäisi ja sama on siis kalenteriin sillä ohjelehtisessä ei ole mitään käyttö ohjetta!
  -esim nokialaisessa olevat kalenterit on toimivia,

 59. Moi!

  Kannattaako ostaa tämä kännykkä? Kävin sitä liikkeessä katsomassa ja myyjät kertoivatkin siitä, mutta nehän haluu että mä ostan sen ni ei ne kerro negatiivisiä puolia… 🙂 Onko siinä minkälainen käyttöjärjestelmä? Itselläni on saunalahden liittymä. Onko puhelin helppokäyttöinen jos ei ole koskaan ollut kosketusnäyttöä, mutta osaa käyttää suunnilleen? onko siinä musiikkisoitinta/radiota? Jos joku vastaisi niin olis kiva! 🙂

 60. On kyllä loistava känny, kamera kohtalainen mutta kelpaa mulle… Jos et puhelinta osta huippu kameran takia nii ehottomasti blade on hyvä.!.
  Sama käyttis ku monissa kalleemmissa htc ja samsung malleissa, Android (google+linux)… En ihmettele että kehuivat ne myyjät, sillä puhelin LOISTAVA hinta-laatu suhteeltaan, käyttis ainaki hakkaa mm. Nokia N8 käyttiksen mennen tullen ja palatessa <- mun mielipide jos joku ei tykkää ni ei mitää, maailma on mielipiteitä täynnä

  Eli osta vaan rohkeasti kiinan pojan laite.. Siellä ne muutki puhelimet kasataan ja tehään samoista osista. Jos en väärin muista ni taidettiin tehdä tän puhelimen osia samsungin ja muiden valmistajien tehtailla….

 61. Mistäköhän johtuu että bladeen ei voi ladata angry birdsiä koska sitä ei löydy marketista, mutta seasons versio kyllä löytyy. Olen aikaisemmin tuon angry birdsin (ei seasons) ladannut ja poistanut, mutta nyt ei löydy. Kiitokset etukäteen!

 62. Todella hyvä känny hintaisekseen ja nopeutuu huomattavasti pian virallisesti ilmestyvän 2.2 päivityksen myötä. Saunalahdelta kannattaa ottaa koska enemmän RAM-muistia ja ”parempi” kamera (onko kameroilla käytännössä eroa, ilman salamaa).

 63. KYLLÄ ANGRY BIRDSIN PITÄISI TOIMIA!

  Olin myllyssä, elisan liikkeessä ja katselin sitä puhelinta ja etsin siitä pelejä aikani kuluksi.

  Katsoin kun avasin valikon että, hitto, tuohan on se angry birds mitä on myös televisiossa mainostettu…….

  Pelailin sitä ja kyllähän se toimikin! Mutta kuinkahan sen saisi ladattua ZTE BLADEEN, kun olisin ostamassa kyseistä ”halkoa” XD

  1. Android Marketistahan tuo Angry Birds löytyi, kun sitä viimeksi Android-puhelimeen latailin.

 64. Hmm blade kyl himottais. Saaks sitä muutenki ku kytkykauppana? Jos ei muuta ni vois kattoo toukokuussa saksasta ku siellä piipahdan.

 65. kiitos nimimerkille mcj, sain toimimaan pienen tutkiskelemisen jälkeen 🙂

 66. Ostettiin koko perheen voimalla tollaset ZTE bladet (3kpl), ketään meistä ei saa nettiä päälle koko vehkeestä…?! vein sen liikkeeseen, että voitteko auttaa, eivät tienneet mikä risoo?
  Ostettiin Raision myllystä luurit.
  Osaako joku kertoa, mikä auttaa tai mitä tehdä? liittymissä ei vikaa, toisella puhelimella aukee niin bussiaikataulut kuin facebookkikin……

 67. tuli mieleeni myöskin se, että eikö tähän saa soittoääneksi ladattua biisiä, vai olenko niin tyhmä tän käytössä, että en vaan osaa?
  Siis saan laitettua biisin puhelimeen, mutten saa sitä soittoääneksi…….

 68. google tili pitää olla tehtynä; maili ja salasana, sillä pitäis pelittää netin

 69. Itellä on ZTE Blade ja siinä inhottaa koska ei ole google tiliä ja siina jos yrität tehdä muistiinpanon kalenteriin niin pitää olla netti. :p Ite en tykkää käyttää nettiä koska se maksaa. :PPP

 70. Mulla Saunalahden liittymä.. Ei vaan toimi sillä, vaikka laittais asetukset miten päin oikein, ni ei. Sonera pelittää ja puhelin ei oo Sim-lukittu.. Ei vaan ymmärrä. Huuto.nettiin taitaa mennä myyntiin, jos ei ala järkeä löytymään kapulaan…………..

 71. Tervehdys. Osaiskohan joku kertoa miten bladen internetin saa jaettua kotikoneeseen WiFi usb-sovittimella? Kiitos etukäteen.

 72. Moikka

  Osaisko joku kertoo paljon tollanen ZTE Blade maksaa ja mistä niitä sais??

 73. Jarno, löydät Bladen melkein joka puhelinliikkeestä? … Tyhmiä kysymyksiä.

  Samppa, oletko tehnyt jotain päivityksiä? Tai sitten sinulla on Google-tilisi
  päin persettä…

 74. Itelläni on ollut kännykkä vasta pari päivää. Zte Blade jättää ohjelmat auki ellei asetuksista laita että se sulkee ne ku painaa takaisin nappulaa. En muista mistä sieltä sen sai. Joten turhat ohjelmat voi sulkea tehtävienhallinnasta.

 75. hei jenpa. soittoäänen saat kun menet muusiikkeihin ja painat haluamaasi kappaletta pohjassa se aukaisee valikop:)

Comments are closed.